Hoofditem

<img class=”alignleft size-full wp-image-1690″ src=”http://wellnessvakantiehuisje fat loss supplements.nl/wp-content/uploads/2014/04/home_wellnessvakantiehuisje.jpg” alt=”home_wellnessvakantiehuisje” width=”295″ height=”265″ />

Welkom bij Wellness vakantiehuisje 

Volledig ontspannen en relaxen tijdens een welverdiende vakantie of een wellness weekend? Kom dan genieten in één van onze nieuwe wellness vakantiehuisjes met uitgebreide privé wellness voorzieningen. De wellness huisjes zijn gelegen midden in Nationaal Park Weerribben-Wieden in de kop van Overijssel, nabij Giethoorn en Blokzijl. In de omgeving kun je heerlijk genieten van prachtige fietsroutes, watersport en ook op culinair gebied is er genoeg aanbod. 

Onze nieuwe wellness huisjes zijn landelijk en rustig gelegen op een kleinschalig park met vrij uitzicht op de weilanden. Er is totale privacy om heerlijk te genieten van diverse privé wellness faciliteiten in de tuin zoals een Finse houtgestookte sauna, jacuzzi en buitendouche. Binnen in de badkamer is een regendouche met stoomcabine of sunshower aanwezig.