Vakantiehuis met Jacuzzi

Een vakantiehuis met Jacuzzi is een fantastische manier om je snel ontspannen te voelen. Vanaf het moment dat je een lekker hapje en drankje binnen handbereik hebt, je lichaam in het warme water laat glijden en jouw favoriete bubbels of waterstroom hebt aangezet voel je de vermoeidheid van je afglijden.

Jouw privé wellness moment!

Stel je eens voor dat je op elk moment van de dag in je eigen prive Jacuzzi kunt stappen. Lijkt jou dat wel wat? Als je een vakantiehuis met jacuzzi huurt kun je, zo vaak je wilt, gebruik maken van een privé Jacuzzi en prive wellness. ‘s Morgens om rustig wakker te worden, in de middag na een leuk uitje en ’s avonds in de jacuzzi onder de sterrenhemel om de dag romantisch af te sluiten. Er is totale privacy doordat de Jacuzzi in je eigen afgesloten tuin staat.

vakantiehuis met Jacuzzi

Jacuzzi of spa bad?

Het woord Jacuzzi is een Amerikaans merk Spa. Het is een van de bekendste merken op dit moment. Het merk Jacuzzi kreeg zoveel bekendheid, dat we deze term veel gebruiken in plaats van wat eigenlijk bedoeld wordt: een Spa bad. Als we spreken over een ‘Spa bad’, dan hebben we het over een warmwaterbad dat voorzien is van massage waterstralen of jets en vaak is er een bubbel mechanisme.

vakantiehuis met Jacuzzi

Hoe werkt een Jacuzzi?

Een Jacuzzi is een groot bad met 800 tot ruim 1000 liter verwarmd water. Het bad bevat een systeem om masserende waterstralen en luchtbellen toe te voegen aan het warme water om een ontspannend effect te creëren. De temperatuur van het water is 38 graden en lekker warm.

vakantiehuis met Jacuzzi

Vakantiehuis met jacuzzi huren voor 2-personen

Behalve de vakantiehuizen met Jacuzzi, beschikken wij ook over studios met Jacuzzi. De Jacuzzi bij de studio’s is voorzien van een ligbank en 2 grote zitplaatsen. Lekker genieten van veel ruimte dus! De Jacuzzi wordt sfeervol verlicht met 6 dimbare lichtpunten in het bad. We krijgen veel lovende reacties over de massagestralen in het bad, want deze zijn naar ieders wens in te stellen, van ontspanning tot een stevige massage. Klik hieronder om een vakantiehuis met Jacuzzi te reserveren voor 2 personen.

vakantiehuis met Jacuzzi

Boek nu

Vakantiehuis met Jacuzzi huren voor 4-personen

Een vakantiehuis met jacuzzi bij Wellness vakantiehuisje is geschikt voor 4 personen. De Jacuzzi wordt sfeervol verlicht met dimbare lichtpunten in het bad. Deze Jacuzzi heeft speciale waterstralen (jets) die de spanning in je rug, nek, schouders en kuiten snel zullen verlichten. Klik hieronder om een vakantiehuis met Jacuzzi te reserveren.

Huur een vakantiehuis met Jacuzzi voor 4-personen

vakantiehuis met Jacuzzi

Boek nu

TIP: Tijdens je verblijf in het Wellness Vakantiehuisje kun je ook gebruik van een Finse houtgestookte sauna en buitendouche. Deze zijn, evenals de jacuzzi, prive gelegen in je eigen afgeschermde tuin.
De Wellness Vakantiehuizen zijn landelijk en rustig gelegen, midden in Nationaal Park Weerribben-Wieden in de kop van Overijssel, nabij Giethoorn en Blokzijl. Bekijk hieronder alle vakantiehuizen met Jacuzzi, of een wellness studio met Jacuzzi.

Bekijk alle Vakantiehuisjes

Een Jacuzzi en jouw gezondheid

Ontspanning van de spieren

De massagestralen en bubbels in de jacuzzi hebben in combinatie met het warme water een (spier)ontspannend effect. Deze ontspanning komt ten goede aan jouw gezondheid. Zelfs een kort bad van enkele minuten kan ervoor zorgen dat ons hele lichaam zich kan ontspannen.

Bloedcirculatie

Het warme water zorgt er ook voor dat je hart sneller gaat kloppen. Als je hartslag versnelt wordt je bloedcirculatie ook beter en krijgen je spieren dus meer zuurstof en voedingsstoffen worden aangevoerd. Op die manier kunnen lichaamscellen en spieren sneller herstellen van eventuele blessures.

Ook kunnen er gemakkelijker nieuwe cellen aangemaakt worden. Een beter circulatie van het bloed zorgt er voor dat je huid sneller kan regenereren zodat je er ook gezonder zult uitzien.

Meer transpireren

Nog een voordeel: je gaat ervan transpireren! Wat sommigen misschien zien als het enige nadeel van een heet bad is het voor je gezondheid eigenlijk heel erg nuttig. Zweten zorgt ervoor dat je lichaam zich gemakkelijker van toxische (giftige) stoffen kan ontdoen. En zo past een hete Jacuzzi dus perfect in een detox-kuur.

Let wel op, blijf niet te lang in een heet bad zitten, je riskeert immers wel gedehydrateerd te geraken als je teveel transpireert zonder te drinken. Drink voor en eventueel tijdens het baden dus voldoende water.

Je mentale toestand verbetert erdoor

Hoewel een warme jacuzzi voor je lichaam dan wel erg ontspannend werkt, lijkt het op onze geest soms een tegenovergesteld effect te hebben. Na een warm bad voelen veel mensen zich scherper, alerter en frisser. Het ontspannende effect zorgt er waarschijnlijk voor dat we ons hoofd beter kunnen leegmaken waardoor we beter gewapend tegen de dagelijkse stress zijn als we er weer uitkomen.

Daarnaast wordt het vaak als erg prettig ervaren om in deze setting, met tijd en aandacht voor elkaar, samen met je dierbaren in een warm bad te zitten.

Het versnellen van je metabolisme

Laatste, maar niet onbelangrijke voordeel: je metabolisme begint sneller te werken door de hitte. Ook dit helpt je lichaam om zich sneller van schadelijke stoffen te ontdoen. En uiteraard helpt een versneld metabolisme ook als je probeert om wat overtollige kilootjes kwijt te raken!
Bron: OptimaleGezondheid.com

Vakantiehuis met sauna!