Om de rustige en ontspannen sfeer van onze locatie te waarborgen, zijn er een aantal huisregels rondom de wellnessfaciliteiten en wellness overnachting.

Wellness overnachting

Gebruik van de wellness bungalows en wellness studio’s, door meer personen dan vastgelegd in de huurovereenkomst is niet toegestaan. Tevens worden de huisjes niet verhuurd aan groepen en jongeren.

Ondanks dat wij gastvrij zijn, laten wij geen “gasten van gasten” toe op ons terrein, waardoor de stilte en rust gewaarborgd kan blijven.

Gebruik jacuzzi en sauna

Elk huisje heeft een prive jacuzzi en houtgestookte sauna en zijn het gehele jaar beschikbaar, alleen de buitendouche kan tijdens vorstperiode afgesloten zijn. Wij hebben er voor gekozen om de jacuzzi niet onder een afdak te plaatsen. Daardoor kunt u volledig in de open lucht genieten van zon, regen, wind en sterren kijken terwijl u in het warme water aan het relaxen bent. Het gebruik van de wellnessfaciliteiten (zoals sauna, jacuzzi e.d.), door meer personen dan vastgelegd in de huurovereenkomst is niet toegestaan.

Huisdieren niet toegestaan

Aangezien wij onze huisjes 100% huisdiervrij willen houden voor onze gasten met allergieën, is meenemen van huisdieren niet mogelijk. Hierop maken wij geen uitzondering. Ook roken, gourmetten, frituren, etc. binnen in de huisjes is niet toegestaan.

Wellnessweekend of wellnessweek

U bent van harte welkom om te genieten van onze huisjes en faciliteiten. Het is mogelijk om een online boeking te maken via de onderstaande button.

Wellnesshuisje huren

Uiteraard kunnen wij de boeking ook voor u aanmaken als het niet lukt of in het geval van een afwijkende boeking (bijvoorbeeld een week met aansluitend weekend of week van maandag tot maandag)
Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn, neem dan gerust contact op via telefoonnumer
06 – 46 22 38 93 (maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur) of per email info@wellnessvakantiehuisje.nl