In onze huisjes beschikken we over diverse wellnessmogelijkheden:

Jacuzzi of Spa*

Jacuzzi is is een Amerikaans merk Spa, een van de bekendste merken op dit moment. Het merk Jacuzzi kreeg zoveel bekendheid, dat we nu vaak de term jacuzzi gebruiken in plaats van Spa bad.  Als we spreken over het product ‘Spa baden’, hebben we over een warmwater bad, voorzien van massage waterstralen / jets en vaak een bubbel mechanisme. Doordat een Spa bad  een masserende werking heeft, wordt dit  in combinatie met warm water als relaxerend en spierontspannend ervaren, wat zeker ten goede komt aan de algemene gezondheid van de mens.

* Jacuzzi staat buiten op het terras

Sunshower

De voordelen van de Sunshower zijn enorm. Zonnen en douchen nemen ongeveer evenveel tijd in beslag. Bovendien is gebleken dat staand zonnen het meest effectief is. De Sunshower of UV douche is zeer flexibel in gebruik. U stelt zelf uw bruiningsprogramma samen. U kunt, door middel van een timer, instellen hoe lang u onder de Sunshower wilt. Tevens kunt u zelf bepalen welke van de 5 hogedruk lampen u aanzet. Op deze manier kunt u zeer gericht bruin worden. Zonlicht (UV) zorgt voor Vitamine D,  een zomers kleurtje en meer energie. Elke dag 10 minuten mild zonlicht is gezond.  Natuurlijk bepaalt u zelf of u tijdens het douchen de Sunshower aanzet!

Houtgestookte sauna *

Een houtgestookte saunaoven brengt je het dichtst bij het traditionele Finse saunaritueel. De rode gloed van een knapperend haardvuur in de sauna heeft een bijzondere sfeer. Hout is de natuurlijke keuze voor een ontspannen saunabad in de ware geest van Finland.

Wat doet de sauna voor je:

  • Verzacht en ontspant vermoeide spieren.
  • Verhoogt de natuurlijke weerstand.
  • Verlicht stress en zorgt voor ontspanning.
  • Verhoogt de stofwisseling.
  • Verbetert de circulatie.
  • Bevordert het herstelproces en het vrijkomen van natuurlijke pijnstillers.

Afkoelen kan door de koude buitendouche. (bij huisje Finn, Beau, Max, Juan en Foran)

* Sauna staat buiten in de tuin